Portfolio – One Column

Home / Portfolio – One Column

8 päivää ensi-iltaan (2008)

Maailman tunnetuimman rakkaustarinan, Romeon ja Julian ensi-iltaan on aikaa kahdeksan päivää. Juliaa esittävä Noora loukkaantuu, ja sijaiseksi pestataan näytelmän kuiskaaja Vilma, joka kantaa taakkanaan menneisyyden kokemusten kasvattamaa lavakauhua.

Aika hyvä ihmiseksi (1977)

Aapelin teksteihin perustuva elokuva vie katsojat suomalaisen 1920-luvun pikkukaupungin elämänmenon keskelle. Puutalokorttelin pihapiirin ihmiskirjoa seuraamalla elokuva rakentaa humoristisen ja lämminhenkisen kuvan eräästä aikakaudesta tavallisten ihmisten silmin nähtynä.

8-pallo (2013)

Pike (Jessica Grabowsky) on vankilasta vapautuva pienen tytön äiti. Takana on repaleinen menneisyys, edessä epävarmuus. Pike on päättänyt saada kiinni uudesta elämästä, enää ei ole varaa tehdä virheitä.

Ainoat oikeat (2013)

Hanna on kolmekymppinen helsinkiläinen sinkkunainen, jonka elämä on ihan mallillaan. Eräänä yönä Hanna törmää Markukseen, joka vie häneltä jalat alta. Mutta ennen kuin Hanna ymmärtää löytäneensä vihdoin unelmiensa prinssin, mies katoaa jäljettömiin.

Akvaariorakkaus (1992)

Elokuva perustuu Anna-Leena Härkösen romaaniin, joka kertoo kahden nuoren rakkaussuhteesta. Saara on nuori elämännälkäinen nainen, joka hakee rakkautta ja etsii omaa persoonaa. Toimittaja Joni on aurinkoinen nuori mies, joka on avoin ja valmis tasavertaiseen suhteeseen.

Anita (1994)

Anita on jännityselokuva kauniista naisesta, joka iskee miehiä, huijaa heidän rahansa ja tekee luottokorttipetoksia. Anita on tarina rahan ja rakkauden raadollisuudesta, onnesta ja hulluudesta.

Badding (2000)

Sadunomainen näkemys Suomi-rockin ujosta sankarista, Rauli "Badding" Somerjoesta, on kuvaus herkän maalaispojan pyörityksestä keskellä rankkaa kiertue-elämää. Ohjaajan omien sanojen mukaan elokuva “ei ole totta eikä valhetta“, vaan erilaisille tulkinnoille tilaa jättävä fantasia.
page 1 of 48
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.