Hengittämättä ja nauramatta

Hengittämättä & nauramatta kertoo sarjakuvapiirtäjä Inkan ja hänen läheistensä matkasta rakkauden lähteille. Inka jättää kihlattunsa Joonaksen illallispöytään ja lähtee heidän yhteisestä kodistaan ovet paukkuen, tietämättä itse vielä miksi. Inka on kadottanut rakkauden tunteen, tarve siitä, että joku välittää, on kasvanut sietämättömäksi.

Inka hakee yösijaa ensin kotiinsa erakoituneen, roskapussien keskellä elävän veljensä Arnon luota, sitten yksinhuoltajaystävänsä Helenan hoivista. Kunnes hän kohtaa täydellisen puoliskonsa, aromaterapeutti Luukaksen. Luukas haluaa miellyttää naisia, ensin Helenaa, sitten Inkaa, ja elää kaiken anteeksiantavassa avioliitossa. Inka rakastuu palavasti Luukakseen tietämättä tämän suhteesta Helenaan, ja hetken kaikki tuntuu menevän juuri niin kuin pitääkin.

Sotkettuaan oman ja läheistensä elämän, Inka tietämättään tutustuttaa veljensä Arnon ja ystävänsä Helenan toisiinsa ja saa tapahtumaan läheisilleen sen, jota lähti itse hakemaan. Hengittämättä & nauramatta on ironinen ja koskettava kaupunkilaistarina ihmisistä, jotka ovat vieraantuneet luonnosta – erityisesti ihmisluonnosta – ja joille mikään elämässä ei ole tarpeeksi monimutkaista.

Ohjaaja: Saara Saarela
Tuotantovuosi: 2002
Genre: draama
Kieli: suomi
Pääosissa: Liisa Kuoppamäki, Meri Nenonen, Johan Storgård, Marc Gassot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.