Robin

13-vuotiaan Robin Packalenin (s. 24.8.1998) ensisingle Frontside Ollie julkaistiin 16. tammikuuta 2012 ja se nousi vuorokaudessa iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi Suomessa. Loppu on historiaa, kuten tavataan sanoa.

Robin on elokuva tavallisesta koulupojasta täysin poikkeuksellisessa tilanteessa: pitkä elokuva, kaksi albumia, neljä singleä, neljä musiikkivideota ja kymmeniä villejä keikkoja saman vuoden aikana!

Miltä tuntuu päästä esiintymään tuhatpäisille fanijoukoille, jotka osaavat sanat jokaiseen biisiin? Miltä tuntuu, kun tytöt kiljuvat omaa nimeä? Voiko räpsyviin kännykkäkameroihin ja nimikirjoitusten pyytäjiin tottua? Miltä tuntuu, kun saa tehdä sitä, mitä on aina halunnut tehdä?

Dokumentissa seurataan Robinin loppuunmyytyä kesäkiertuetta ja uuden levyn kiireistä tekoa, johon Robin on yhä enemmän ja enemmän alkanut osallistua itsekin. Biisien tekeminen on viime aikoina alkanut kiinnostaa Robinia ja muutenkin tuntuu, että kaikkea hienoa tapahtuu ja uusia haasteita on tiedossa.

Robin tutustuttaa katsojan hyvin huumorintajuiseen ja rohkeaan teinipoikaan. Karismaattinen ja rento esiintyjä-Robin on tullut jo monille tutuksi, mutta kiinnostavinta Robin-ilmiössä on kai se, mitä tapahtuu esiintymis- tai haastattelutilanteiden ulkopuolella; millainen Robin on silloin, kun hän on tuttujen ympäröimänä, tarkkailijoilta piilossa.

Elokuva näyttää miltä tuntuu olla se poika, jolle kaikki tämä tapahtuu.

 

 

Ohjaaja: Inari Niemi
Tuotantovuosi: 2012
Genre: dokumentti
Kieli: suomi
Pääosissa:  Robin Packalen, Jimi Pääkallo, Marko Kolehmainen, Hanna Sormunen

Tuotantoyhtiö: Solar Films
Kesto:  82 min

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.