Tuotos rekrytoi – Haussa näppärä googlaaja

Home / Yleinen / Tuotos rekrytoi – Haussa näppärä googlaaja

Etsimme osa-aikaista (2 pvää/vko) työntekijää maalis-huhtikuuksi 2017 Helsingin Kamppiin. Työ jatkuu mahdollisesti kesän yli.

Työtehtäviin kuuluu tiedon hakemista netistä ja tietokannoista sekä tiedon tallentamista exceliin. Eli helppoa kuin heinänteko.

Työntekijältä edellytämme hyvää vuorovaikutussuhdetta googlaamiseen, tarkkuutta, maalaisjärkeä sekä excelin peruskäyttötaitoja. Syvempi suhde exceliin on eduksi. Kielitaitovaatimuksena vähintään kohtalainen englanti, ruotsista on etua.

Työntekijälle tarjoamme viihtyisän työympäristön aivan kaupungin ytimessä, Kampin keskusta vastapäätä. Työyhteisöömme kuuluu 5 rautaista naista. Tekijänoikeusalasta huolimatta olemme rentoja ja rempseitä.

Työ alkaa maaliskuussa. Perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Hakemukset toivomme mahdollisimman pian, mutta viim. 3.3.2017. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen ja cv:n voi lähettää osoitteeseen: sanna.lahovaara(at)tuotos.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ke 22.2. alkaen (arkisin klo 9-15) Sanna Lahovaara, puh. 044 76 177 17.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.